CURS ENTRENADOR FUTBOL SALA

Captura de pantalla 2016-05-02 a las 13.23.37

Estimats socis;

L’Associació Jugadors Barça Futbol Sala (AJBFS) vol fomentar i potenciar la formació dels nostres associats i jugadors en actiu de la Secció del FCB. El Futbol Club Barcelona aposta des de fa molts anys per la formació integral de les persones i entre d’altres , la més específica; el seu esport. L’AJBFS conjuntament amb la Secció ofereixen la possibilitat de poder fer aquest curs Federatiu a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva del FCB.

La FCF requereix que es tingui més de 18 anys per poder fer el curs, per tant, l’AJBFS oferirà aquest curs a tots els nostres jugadors que estan jugant actualment a la Secció de Futbol Sala  ( juvenils  i jugadors del 1er i 2n equip més grans de 18 anys) i a tots els nostres associats ( l’AJBFS no permet tenir socis menors d’edat).

El preu del curs és de 725€.
L’AJBFS vol potenciar la formació i per això subvencionarà part del curs a tots els jugadors del 2n equip i juvenils més grans de 18 anys que siguin socis de l’AJBFS. Aquesta part de subvenció es rebrà un cop l’alumne demostri la seva titulació.
Els jugadors del 1r equip i d’altres que no siguin socis de l’AJBFS que vulguin fer el curs no rebran cap tipus de subvenció per part de l’AJBFS.
Per fer el curs serà necessari un mínim de 15 alumnes . Es respectarà l’ordre segons inscripció.
El curs té un total de 125 hores. Sessions teòric-pràctic segons el contingut.
Les classes teòriques es realitzaran a les sales de vídeo de la Secció de futbol sala de la Ciutat Esportiva, i les classes pràctiques al pavelló específic de futbol sala de la Ciutat Esportiva.
Els dies previstos són els dilluns, dimecres i dijous del mes de juny i juliol, en l’horari de 17,30 a 22,30h.
Data inici; 1 de juny.
Data final; 20 de juliol.
Dies juny; 1,2,6,8,9,13,15,16,20,22,27,29 i 30.
Dies juliol; 4,6,7,11,13,14,18,20,

A  continuació facilitem els links per obtenir més informació i realitzar la inscripció al  Curs Bàsic Entrenador Futbol Sala amb  seu a AJBFS – FCB
Formació FCF: http://formaciofcf.com/

Curs Bàsic: http://formaciofcf.com/subjects/curso/14/cat

Convocatòria del curs: http://files.fcf.cat/formacio/docs/convocatoriacursbasic.pdf

Formulari de inscripció: http://fcf.cat/afiliacio-escola

Fitxa i agenda del curs: files.fcf.cat/formacio/docs/fitxacursbasicAJBFS.pdf

 

Amb la intenció d’ajudar-vos en el vostre present i futur.

AJBFS